Få et godt tilbud på G4S alarm gennem Nordjylland Forsikring

Nordjylland Forsikring har lavet et samarbejde med G4S, som betyder at vi har mulighed for at tilbyde vores kunder en særlig pris på installation af alarm i hjemmet. Alarmen mindsker risikoen for indbrud med op til 70%. 

Du får en tyverialarm fra Danmarks største sikkerhedsselskab og et alarmskilt, der mindsker risikoen for indbrud med op til 70 %. Alarmen giver dig mere tryghed i hjemmet og er nem at bruge. Via en app kan du bl.a. slå alarmen til og fra, tænde og slukke stikkontakter og se live videostreaming fra dit hjem.

Installation af alarm kan virke forebyggende på indbrud.

Når du installerer alarm i hjemmet, så virker det ofte forebyggende på indbrud. Det er ikke så attraktivt for en potentiel tyv at bryde ind, hvis det er tydeligt, at der er alarm, fordi det tiltrækker uønsket opmærksomhed. Det er selvfølgelig stadig vigtigt at du husker at låse døre og haspe vinduerne.

Få alarm gennem Nordjylland Forsikring og spar penge.

Når du bestiller alarm gennem Nordjylland Forsikring, får du 50% rabat på installationen, samt 10% i rabat hver måned, da der på nuværende tidspunkt er kampagnepris. Det betyder at månedsprisen er 332 kroner. Du får en G4S smartalarm grundpakke, som består af:

  • 1 stk. central inkl. smarthome-nøgle
  • 1 stk. trådløs sirene
  • 1 stk. trådløs betjeningspanel med alarmchip

Derudover kan du frit vælge 8 valgfrie alarmenheder, hvor du blandt andet kan vælge vindue/dør sensor, sirene, videodetektor og bevægelsessensor osv.

*) Antal alarmenheder med kamerafunktion må max udgøre halvdelen af de valgfrie alarmenheder | Installation af enheder udover rabatpakke – jf. listepriser | Abonnement tillægges miljø- og fakturatillæg fra 1,52 kr./md. | Min. pris i 6 mdr. 2.104 kr. | Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter | 14 dages fortrydelsesret

Hvis du ønsker at høre mere om bestilling af alarm og hvilke muligheder du har, så kan du bestille en samtale med G4S.

Klik her for at bestille en samtale med G4S