Hvorfor vælge Nordjylland Forsikring?

Der er flere grunde til at du skal vælge os. Nordjylland Forsikring tilbyder forsikringer til dig, som sætter pris på nærhed, tryghed og værdi for pengene. Vi bestræber os på god service, fornuftige priser og enkle forsikringer, der er tilpasset dig. I Nordjylland Forsikring dækker vi dine behov og dine værdier og ikke en masse særlige ting, du alligevel ikke har.

Det gør os måske lidt billigere end de andre.

Samtidig fortæller vi både, hvad vi dækker, og hvad vi ikke dækker, inden du køber en forsikring. Ring til os- så er du ikke i tvivl.

 • Højt serviceniveau

  Vores største prioritet er at servicere vores kunder. Når du kontakter os bliver du udelukkende serviceret af veluddannede forsikringsrådgivere.

 • God og hurtig skadesbehandling

  Vi har udliciteret vores skadesbehandling til de bedste i branchen, Crawford. Det er utrolig vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse, når de har brug for det.

 • Gebyrfri betaling

  Hos Nordjylland Forsikring bestemmer du selv hvordan du vil betale for din forsikringer. Du kan vælge mellem helårlig eller månedsvis betaling.

 • 100 % papirfri

  Nordjylland Forsikring er et enkelt og miljøbevidst selskab. Derfor har vi valgt at være papirfri. Det betyder at al kommunikation foregår via mail eller telefon og at vores kunder får alt tilsendt via mail.

Er det ikke nok til at overbevise dig?

Så kontakt os eller lad os ringe dig op, så du kan høre om nogle af fordelene ved at være kunde hos Nordjylland Forsikring

Vi besvarer 95 % af vores opkald indenfor 90 sekunder
95%